We zijn trots om weer een groep nieuwe, gecertificeerde praktijkopleiders te mogen verwelkomen! Onder andere werknemers vqn Dude Goed en Votob Academy waren afgelopen week aanwezig bij de Praktijkopleider+ training op locatie in Langeweg en hebben hard hun best gedaan om hun certificaat te behalen.

“Ik vond het een leerzame dag. De samenstelling van de groep was erg interessant. We werden goed verzorgd en we werden door Marlène heel goed meegenomen in het proces. Na 17.00 uur vertrokken we weer en natuurlijk met huiswerk”, vertelde Henny Rensen van Gemeente Rijswijk na het behalen van haar certificaat. 

We willen iedereen uiteraard heel erg feliciteren en bedanken voor de fijne dag en samenwerking. Wil jij ook je werknemers beter kunnen begeleiden en belonen met één of meerdere praktijkverklaringen? Doe dan ook mee met de training donderdag 28 maart aanstaande.