Wij leiden u op tot Praktijkopleider+ /
SBB K1226 Begeleider Praktijkleren

Praktijkopleider+ wordt keuzedeel begeleider praktijkleren | Register BOW wordt verplaatst

Het bekende Praktijkopleider+ zal per april 2024 veranderen naar het keuzedeel begeleider praktijkleren. Dit zal voor de gebruikers, geslaagden en cursisten geen verandering betekenen. Wel zal het register van Blik op Werk niet meer actief zijn en zal er een register komen waarin alle deelnemers die het keuzedeel begeleider praktijkleren succesvol hebben afgerond in opgenomen worden (indien aangegeven).


Let op: De huidige deelnemers met een Praktijkopleider+ certificaat zullen automatisch worden overgenomen in het nieuwe register.


 

AANMELDEN

 

Praktijkleren Loont biedt op de locatie 3Antonius te Langeweg de mogelijkheid om het keuzedeel K1226 Begeleider Praktijkleren (voorheen praktijkopleider+) te volgen. Hiermee maken we de mbo- praktijkverklaring mogelijk voor iedereen. Met dit keuzedeel kun jij geheel in jullie eigen werkomgeving, volledig in de praktijk (nieuwe) medewerkers formeel erkennen voor hun praktijkervaring en zo meer kans te geven op duurzame inzetbaarheid in je bedrijf.

Met het certificaat voldoe je ook aan de eisen als intern jobcoach voor UWV. Je ontvangt dit certificaat zodra je het stappenplan hebt doorlopen met 1 kandidaat en hem of haar zo daadwerkelijk een praktijkverklaring te laten behalen. Wil je jezelf opgeven voor de eerstvolgende training kan je dit doen via administratie@marlijnacademie.nl of via het aanmeldformulier.

Wil je weten of praktijkleren en het uitreiken van praktijkverklaringen een meerwaarde heeft voor jouw bedrijf en jouw werknemers/ collega’s. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.

Lunch is bij boeking inbegrepen. Mocht je dieetwensen hebben dan kun je dat bij de reservering aangeven. Mocht je meer vragen hebben of anders aanmelden, stuur dan een mail naar administratie@marlijnacademie.nl

De eerstvolgende training is gepland op:

Dinsdag 17 september 2024

Copyright © | 2023 Praktijkleren Loont!