Trotse, loyale en beter inzetbare werknemers met een MBO-praktijkverklaring

Je kent ze vast wel; medewerkers waar zo veel meer in zit dan zij zelf denken. Jij als werkgever ziet dat wél, je gelooft in ze. Je weet ook dat er inspanning nodig is om het talent in ze naar boven te halen.

Dat gebeurt niet vanzelf. Ze hebben begeleiding nodig, structuur en ook het zelfvertrouwen om een betaalde baan zelfstandig en naar wens uit te voeren. Herken jij dit bij jouw medewerkers of stagiaires? 
Laat ze dan hun MBO-praktijkverklaring halen!

Praktijklerenloont biedt werknemers de kans om hun gewaardeerde krachten te laten groeien binnen het bedrijf en hun eigen kunnen door middel van praktijkverklaringen.

Deze verklaringen zijn dé manier om kennis te maken met het middelbaar beroepsonderwijs en biedt kans aan jongeren én ouderen om hun al bestaande talenten te benadrukken en verder te ontwikkelen binnen jouw organisatie.

Ben je benieuwd geworden wat praktijkleren kan betekenen voor de werknemers van jouw bedrijf en wil je ook beginnen met het ondersteunen van jouw en jullie strijdkracht op de werkvloer? Schrijf je dan in via de knop hier onder! Heb je al een account? Dan kun je ook hieronder inloggen en je POK/OOK uploaden!

Marlène Ruigrok – Van Houtum (Marlijn Acadmie)

Jac Weijers (Stoffels Blijenberg)

Nico van Aarle (Donker Groen)

Leerbedrijven
0
Praktijkverklaringen totaal uitgereikt
0
Opgeleid tot praktijkopleider+
0

De MBO-praktijkverklaring zichtbaar in het (MBO) Badge Portfolio

iedere kandidaat en ieder bedrijf die een MBO-praktijkverklaring heeft uitgereikt krijgt dit zichtbaar in zijn of haar eigen (MBO) badge portfolio. Het betreft een anonieme Badge met bedrijfslogo, waardoor je kan zien welke MBO-Praktijkverklaringen in zijn/haar organisatie behaald zijn, én één op naam die de organisatie uitdeelt aan aan de medewerker met een persoonlijke noot. De MBO-verklaring (met een branche embleem) wordt rechtstreeks door Marlijn Academie uitgereikt aan de kandidaat. Zelfs de praktijkopleider+ die de kandidaat begeleid heeft krijgt een eigen badge portfolio. Zo worden resultaten voor iedereen zichtbaar en draagt het bij om de beroepsloon waarde in het MBO zichtbaar te maken met aansluiting op het middelbaar beroepsonderwijs. De start naar een leven lang leren en een taal voor werkgevers, onderwijs en activering is gemaakt!
Ontwikkeld in samenwerking met Cities of Learning en Badgecraft
MA beoordelen
PLL begeleiden